SpooN ?
|
|
Deadly_SpooN |
Date: Trešdiena, 2011-02-16, 11:46 AM | Message # 1 |
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
1.Tavs CS:S niks? - Deadly SpooN 2. uz v34 vai uz v56? - v34 3.Vārds/Uzvārds - Imants 4.Kāds ir tavs vecums? - 15 5.CS pieredze? -4/5 gadi 6.Esi bijis kādā/os klanos? -Effective, XTC, aGaming, explosion, revenge, effective gaming, G-Force 7.Kā uzzināji par MsV. ? - Riot pateica 8.Ko vēlies sagaidīt no MsV. ? - normālus cilvēkus, daudz CW... 9. Skype niks? - imants08 10. Vai paralēli šim pieteikumam esi rakstijis pieteikumus uz citiem klaniem? - Nē 11. Tavs mīļākais wep? - AWP
Edited by:Deadly_SpooN - Trešdiena, 2011-02-16, 11:46 AM
|
|
|
|
oMEGo |
Date: Trešdiena, 2011-02-16, 11:49 AM | Message # 2 |
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
es domaju ka varetu panemt uz TEST
|
|
|
|
LooneyToonys |
Date: Trešdiena, 2011-02-16, 9:45 PM | Message # 3 |
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 5 ]
|
|
|
pirmo reiz redzu sito.... un izskataas ka klanus maina kaa zeķes... Very Bad.. Tests
|
|
|
|
Mikssilins |
Date: Trešdiena, 2011-02-16, 10:00 PM | Message # 4 |
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
kad bij GF , bija čiteris
|
|
|
|
kQwTee |
Date: Trešdiena, 2011-02-16, 11:25 PM | Message # 5 |
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 2 ]
|
|
|
ANTI
|
|
|
|
Deadly_SpooN |
Date: Ceturtdiena, 2011-02-17, 10:45 AM | Message # 6 |
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
Quote (LooneyToonys) pirmo reiz redzu sito.... un izskataas ka klanus maina kaa zeķes... Very Bad.. 0 Effective klans pastaveja kadus 2 gadus atpakalj, pectam klans nokljuva manas rokas un es biju ta owners, pac biju uz4inijis serveri un tas vairak palika par servera klanu.. Apnika css un klans pajuka... XTC - tas pats klans tikai bijam name nomainijushi. aGaming - sito klanu kkaads 13 gadigs 4alis izveidoja, nekas liels, pec 2 ned pajuka... Revenge - owners tas pats kas agaming klanam, biju admins, pajuka delj ownera (owners vispar praktiski nespeleja, karo4 piegriezas vins, visi vinju pasutijam naxuj un pametam klanu + ar to ari klans pajuka. eXplosion tur mani ieludza kad pametu revenge... Effective Gaming, kad bijam taja revenge klana bija doma atjaunot effective klanu, neizdevas jo vnk visi kko 4akarejas un neviens norm nevareja ne webu uztaisit ne ko.. tad kad biju explosion atklajas ka viens 4alis (vision) tomer uztaisija to eff gaming klanu, explosion tapat bija uz pajukshanas robezas un aizgaju uz eff gaming... (ar vinju kopa ari bij ta doma atjaunot effective) G-force - pametu eff gaming, jo velprojam 4akarejas ar wbu, nevareja uztaisit, un owners VISION 4akareja pats cw utt, garshs stasts... riots uzaicinaja uz GF tapec ar aizgaju tur... G-force - aizgaju jo vinji domaja ka man WH, ko lai saka, pashi vainigi... Nu ko lai saka tas ari laikam viss ko varu pateikt par sho tavu frazi, ka mainu klanus...[code] Un vispar jocigi ka sho nemineji pie RIOT pieteikuma... (http://msv.clan.su/forum/2-267-1) vins bijis vel vairak klanos neka es un kopa visos klanos esam jau no aGaming...
Edited by:Deadly_SpooN - Ceturtdiena, 2011-02-17, 10:52 AM
|
|
|
|
Panda |
Date: Ceturtdiena, 2011-02-17, 4:06 PM | Message # 7 |
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
Quote (Mikssilins) kad bij GF , bija čiteris biggrin Nuu... ANTI
|
|
|
|
Deadly_SpooN |
Date: Ceturtdiena, 2011-02-17, 5:27 PM | Message # 8 |
|
|
|
Reproofs:
|
Respect
[ 0 ]
|
|
|
Quote (Panda) kad bij GF , bija čiteris biggrin Nuu... ANTI nu par GF jau iepriekseja atbilde pateicu ko domaju... varu ierakstit demo, utt...
|
|
|
|
ghost |
Date: Sestdiena, 2011-02-19, 11:39 AM | Message # 9 |
|
|
|
Reproofs:
|
Respect