Sveiki, tā kā nesen atsāku spēlēt css tad izdomāju no sākuma spēlēt gign un spēlējot tur sagribējās cw, tamdēļ arī esmu šeit, lai pieteiktos jūsu klanā, man ir vienalga cik jūs esat labi, cik slikti vienkārši gribas draudzīgi un forši pa vakariem paspelēt mixus, cw utml. Mani sauc Gatis Smiltiņs, esmu 18 gadus vecs. Counter strike source spēlēju ar niku Krip, spēlēju pašlaik uz v34, lai varētu spēlēt gign, bet ir arī jaunākā versija, jo ir steams, kurš automātiski liek jaunākos updeitus. Css spēlēju ļoti ilgi, esmu tā saucamais veterāns (protams agrāk man bija pavisam cits niks), spēlēju no v18 versijas, kad vēl bija netgames serveris, esmu bijis daudz klanos, labos klanos, protams vairs jau nav tas skills, jo 2 gadus bija pauze un tikai pirms 3 dienām atsāku tā nopietni spēlēt, tapēc ierūsējis esmu kārtīgi un skilla praktiski nav. Par msv uzzināju spēlējot gign serverī, kur arī jūs visi spēlējat, tad ieraudzīju, ka kāds čatā ierakstīja mājas lapu un nācu pieteikties, jo izskatījāties uz to momentu normālākais klans tajā serverī. No msv vēlos sagaidīt pavisam saprotamas lietas - atsaucību, draudzīgu kolektīvu un komandas spēli, vairs arī neko. Skype mani var atrast zem nika - gatis_smiltins.
Paralēli šim pieteikumam nēesmu rakstījis citur pieteikumus, nēesmu nekāds skraidītājs pa klaniem un nemainu tos 10 reizes dienā.
Man principā nav noteikta mīļākā ieroča, bet labrāt awp/ak/deagl