1.Tavs CS:S niks? - ShadoW* 2.Vārds/Uzvārds - Mārtiņš Vilks 3.Vai tu esi vismaz 13 gadus vecs? - ja 4.CS pieredze? - ir 5.Esi bijis kādā/os klanos? - ja 6.Kā uzzināji par MsV. ? - biju msv,kad shis bija non steam klans,tgd uzzinaju kad seit ari spele daudzi steamaa tpc rakstu atkal pieteikumu 7.Ko vēlies sagaidīt no MsV. ? - Team Work,Nice players,utt.. 8. Ko dosi klanam ja pievienosies? - lielu lielu buču uz dupša 9. Skype niks? - martins.vilks 10. Vai paralēli šim pieteikumam esi rakstijis pieteikumus uz citiem klaniem? - nē! 11. Tavs mīļākais wep? - AWP
kautko gribetu pateikt tam smex.. es butu palicis pasa pirmaja reize msv klana un nebutu mainijis klanus talak,bet man delj non steam saka lagot steamed css,un man nacas izdzest non steam,es vel visam klanam jautaju,vai man ir jega te palikt ja es tgd only steam,vinji pateica kad nee,un tad es teicu sorry un aizgaju,bet tgd jus ari spelejat steamaa,un tpc rakstu atkal,un nepametisu klanu!!!
Pievienots (2010-10-27, 4:23 PM) --------------------------------------------- ceru kad njemsiet to vērā... :/